torsdag, mars 08, 2012

8.mars

Gratulerer med kvinnedagen!!!

Kvinnedagen i Ukraina er dagen da alle damer blir satt pris på med gaver og blomster. (Ikke som i Norge at alle damer går i opprørske demonstrasjonstog og skinner seg osv.;)




Gud er så god -fantastisk å komme inn på Bertine house idag, hilse på to nye jenter og se at de "gamle" fortsatt vokser åndelig og blir gladere og bedre mødre:):) Og små-jentene våre som bor her uten mamma smiler og ler. Nika prater masse og Vika -som vi fryktet at var handikapet, kan gå nå!!:) 

Det ble ingen tre-timers undervisning idag. Damene tok det med ro, og jeg holdt en liten tale om Guds kjærlighet til oss. Gud vil bruke en sånn dag som denne til å vise oss kvinner hvor høyt han elsker oss! Han har lagt en helt unik og spesiell skatt ned i hver enkelt en av oss! Han elsker oss hver enkelt på en spesiell måte. Kjærligheten er skapt av Gud. Ikke som følelser og emosjoner som svinger og forandrer seg med været, men en bestemmelse han har tatt for en evighet siden om å elske oss SAMME HVA! :) 

1.Hans kjærlighet ble vist da Han sendte sin sønn, Jesus til jorden for å betale straffen for alle syndene våre.(1.joh 4,10)

2.Det er ikke VI som har gjort noe for å fortjene det, HAN ELSKET OSS FØRST! (v 4,11)

3. Guds kjærlighet er noe vi skal KJENNE. TRO PÅ og BLI I! (v4,16) 
- Kjenne og ha daglig fellesskap med Gud selv -fordi Gud er kjærlighet. 
- Ta valg å TRO PÅ at han faktisk elsker deg -ikke bare alle andre. 
- BLI VÆRENDE i dette! En måte å "bli i kjærligheten", er å la den flyte gjennom oss og ut til andre! Vi kan elske hverandre med den kjærligheten han har til oss! Da hjelper vi hverandre å kjenne og tro på Guds kjærlighet fordi vi ser den i praksis! Da blir ikke kjærligheten bare fine ord, men en reell kraft Gud selv bruker til å forandre menneskers liv og skape nye ting i livene våre!

:)

Så fikk damene og barna gaver og vi spiste et festmåltid. 

:) STOR TAKK til alle dere der ute som gir og hjelper damene og tro på og kjenne Guds kjærlighet:)!!!:) 

2 kommentarer:

Minna Maria Ollikainen sa...

Veldig bra Hanne-Mari! Du er strålende. Herlig å lese. Du gjør en skikkelig god jobb. Det er utrolig fint at du er der!!

hanne-mari sa...

Tusen takk:) og takk for deg og! Lille Kristina kom bort til meg på møte idag og spurte hvor jeg hadde gjort av deg;) hehe!