mandag, april 16, 2012

Denne uka har vært fin. Sola har kommet, jeg har dratt fram sommerklærne. Jentene og barna har det bra -alle har en god utvikling bade åndelig, sjelelig, emosjonelt og fysisk. Det er godt. :)

Igår var det påskedag. Vi feirer en uke seinere her i Ukraina enn i Norge.

Dagen startet med ekstraordinær påskegudstjneste i en større hall i byen. Jeg fikk være med i koret. :) Det er alltid gøy fordi musikkerne våre er ekstremt flinke. Og fordi det er påskedag -oppstandelsesmorgen! Vi proklamerer at KRISTUS ER OPPSTANDEN! Han LEVER!!! EVIG! Lever FOR oss! Lever I OSS! Og det er det mest levende du kan tenke deg!!!

Etter gudstjenesten gikk vi påskemarsj og ropte Khristos voskres (Kristus er oppstandenfra) hallen til leninsplass -sentrum, hvor vi så holdt gigantisk gatemøte. Alena fra senteret gikk marsjen for første gang og storkoste seg!


Etterpå dro vi tilbake til Bertine house, hvor jentene i 3 dager hadde forberedt fest! Tidligere studenter, arbeidere og venner av sentere, store og små var alle invitert. Vi grilla, spiste og dansa til langt utpå kvelden. Da gjestene hadde gått begynte det å regne, og vi samlet sammen restene og gikk til ro. :)





Idag er det andre påskedag. Jentene har fri og har tatt med seg barna ut i naturen:) Jeg sitter hjemme og prater med Gud, chatter med venner og blogger og synger om at Jesus lever og Gud er så utrolig god!

Ingen kommentarer: